Het is zo ver! Eind deze maand gaan we met ruim 100 man op tournee! Het moment waar iedereen stiekem het hele jaar al naar uitkeek, is dan eindelijk daar!
Deze maand is de Buicie nog volop bezig met de laatste voorbereidingen. De buschauffeurs zijn helemaal ingelicht, het promotiemateriaal ligt klaar, en de tourneekleding en andere merchandise wordt uitgedeeld!

Om het tournee gevoel nog wat meer te laten leven zijn er ook nog wat dingetjes die jullie kunnen doen. Geef bijvoorbeeld je verzoeknummers voor de tournee afspeellijst door aan Heleen Jalink of vraag je opa, oma, buren, huisgenootjes, studiegenoten of vvv’tjes  nog om een kleine donatie voor de adopteer een kilometer

Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk: kom vooral in die relaxte Frans-Spaanse vibes! Bereid je alvast voor op de tournee door deze maand je extra ‘mañana-mañana’ op te stellen. Krijg die lentekriebels alvast binnen zodat je helemaal opgewekt (en zen tegelijk!) mee gaat
op de tournee. Want het allerbelangrijkste op tournee is de verbroedering. Tijdens de tournee worden vriendschappen gemaakt en worden geesten verrijkt. Het is een warm bad waarin iedereen nog lang wil badderen, tot weken na de tournee zelf!

Lieve leden, de tournee staat er aan te komen. Wij kijken er onwijs naar uit en hebben heel veel zin om jullie te leiden door de Frans-Spaanse muzikale sferen!

Tot heel snel!
Liefs,
De Buicie