Collegium Musicum is een actieve studentenvereniging waar het niet alleen om muziek maken draait. Er zijn meerdere commissies die activiteiten organiseren voor leden. Commissies zijn heel toegankelijk, óók voor eerstejaars, en daarnaast ook leuk en leerzaam om te doen! De meeste commissies vergaderen wekelijks, dit is dan ook een mogelijkheid om een geweldige tijd te combineren met je studie.
Er zijn twee soorten commissies bij Collegium Musicum: verenigings- en bestuurscommissies.

 

Bestuurscommissies

De bestuurscommissies zijn commissies die onder leiding staan van het bestuur. Ze worden opgestart door de Commissaris Koor en Intern. Deze commissies kunnen zowel jaarlijks als doorlopend zijn. Verreweg de meeste activiteiten worden door deze (tijdelijke) commissies georganiseerd. De activiteiten vinden vaak plaats op één bepaalde dag of avond.

 

Verenigingscommissies

De verenigingscommissies zijn commissies die verantwoording afleggen aan de algemene ledenvergadering (ALV) in plaats van aan het bestuur. Deze commissies worden geformeerd door leden van de vorige commissie. Dit zijn vaak zeer intensieve, maar ook bijzonder leerzame en leuke commissies. Deze commissies worden vaak een half jaar tot een jaar van tevoren geformeerd.

 

Lijkt het je leuk om ook in een commissie te zitten? Benader dan het bestuur of iemand van de betreffende commissie! We kunnen altijd enthousiaste, actieve leden gebruiken.