mail kerstzingcie@collegiummusicum.nl

De Kerstzingcie organiseert de jaarlijkse kerstconcertjes van CM. Dat is niet alleen heel leuk maar ook nuttig: door kerstconcertjes te geven in bejaardentehuizen, maar ook op straat, wordt er veel geld opgehaald. Daarnaast brengen we de kerstsfeer naar bejaarden, naar winkelend publiek, gehandicapten, zieken in het LUMC en vooral CM’ers. Vanaf oktober wordt er gerepeteerd en hoor je CM’ers kerstliedjes fluitend door de gangen lopen. In december is er een aantal concertjes, waarbij een koortje van 10 à 12 man wordt ingezet om een vast repertoire aan kerstliedjes te zingen.

De commissie heeft als taak dit te organiseren: zorgen dat er concertjes zijn om te geven, zorgen dat het geld binnenkomt, maar ook zorgen dat er repertoire is om te zingen, een dirigent om de boel te leiden en misschien nog wel het belangrijkste: mensen om te zingen! Deze commissie is dan ook vooral actief in het najaarssemester. Met al die vrolijkheid en drukte heb je de leukste kerst ooit!

De repetities zijn al begonnen. Elke week kan je op dinsdag en donderdag van 20.00 tot 22.00 kerstliedjes komen instuderen in zaal 0.29 van het Lipsius (in de kelder). Meer informatie vind je op kerst.collegiummusicum.nl.

Leden

Vincent Martig Praeses
Annika Kruithof
Arno Roeterink
Rosalie Buur
Sietse Brouwer