mail kerstzingcie@collegiummusicum.nl

De Kerstzingcie organiseert de jaarlijkse kerstconcertjes van CM. Dat is niet alleen heel leuk maar ook nuttig: door kerstconcertjes te geven in bejaardentehuizen, maar ook op straat, wordt er veel geld opgehaald voor het lustrumtoernee van 2016 en voor de verenigingskas. Daarnaast brengen we de kerstsfeer naar bejaarde toehoorders, naar winkelend publiek, mensen met een verstandelijke beperking, iedereen in het LUMC en — niet te vergeten — naar CM’ers. Vanaf oktober wordt er gerepeteerd en hoor je CM’ers kerstliedjes fluitend door de gangen lopen. In december is er een aantal concertjes, waarbij een koortje van ongeveer 14 man wordt ingezet om een vast repertoire aan kerstliedjes te zingen.

De commissie heeft als taak dit te organiseren: zorgen dat er concertjes zijn om te geven, zorgen dat het geld binnenkomt, maar ook zorgen dat er repertoire is om te zingen, een dirigent om de boel te leiden en misschien nog wel het belangrijkste: mensen om te zingen! Deze commissie is dan ook vooral actief in het najaarssemester. Met al die vrolijkheid en drukte heb je de leukste kerst ooit! En we zorgen voor lekkere dingen voor bij de repetities! Dus geen rede om niet te komen:)

De repetities zijn al begonnen. Elke week kan je in Oktober op maandag van 18:30-19:30 en donderdag van 20:00 tot 22:00 kerstliedjes komen instuderen in zaal 0.29 van Lipsius (in de kelder). En in November op dinsdagen en donderdagen van 20.00 tot 22:00. Voor meer informatie, neem contact met ons op via: kerstzingcie@collegiummusicum.nl. Je kunt ons natuurlijk ook gewoon aanspreken!

Commissieleden

Thirza van der Stel Praeses
Raoul Michels
Elise Keijzer
Marieke Bevers
Dianthe Beelen

Bladmuziek en midis