David Dekker (1981) speelt vanaf zijn 4e jaar piano en begon met een jaar les bij R. Stelzer, een leerlinge van Wilhelm Kempff. Hierna had hij tot zijn 18e jaar pianoles van Patrick Norro. Aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag was hij van 2003 tot 2005 in de leer bij Marlies van Gent.

Tegenwoordig houdt hij zich op diverse wijzen bezig met pianomuziek. Naast solowerk komt hierbij regelmatig kamermuziek aan de orde. Zo speelde hij in een pianotrio en begeleidde hij hobo, dwarsfluit, viool, trompet en zang, onder andere drie jaar als vast repetitor bij het Oratoriumkoor Alphen en als invallend repetitor bij Klein Podium te Roosendaal, project Le Nozze di Figaro van Mozart. Ook werken voor twee piano’s en transcripties van orkestwerken hebben zijn interesse: met een bevriend pianist nam hij het Tweede Pianoconcert van Rachmaninoff op, waarbij hij de oorspronkelijke pianopartij voor zijn rekening nam.

David werd met een uitvoering van Ravels Menuet Antique derde tijdens het 17e Nationaal Studenten Kamermuziekfestival in het Concertgebouw. In 2011 gaf hij zijn eerste twee solo-recitals, waarbij werk werd gespeeld van Ravel (Ma mère l’oye en Le tombeau de Couperin) en Moessorgski (Schilderijen van een Tentoonstelling).

Op dit moment werkt hij op het Leids Universitair Medisch Centrum als promovendus natuurkunde en is hij in opleiding tot klinisch fysicus-audioloog.