Open repetities koor en orkest

Er zijn weer open repetities! Op maandag 3, 10 en 17 september kun jij mee komen zingen of spelen! De repetities voor het orkest van 19.30 – 22.30 uur en de grootkoorrepetities zijn van 20.00 – 22.30 uur in het Lipsius, Cleveringaplaats 1 te Leiden. Na de repetitie borrelt CM in het Scheltema, voor deze borrel ben je natuurlijk ook van harte uitgenodigd! Klik hier om te zien waar de repetities plaatsvinden. 

Het symfonieorkest van CM is op zoek naar alle strijkers, voor blazers een tweede klarinet en tweede hobo en derde partijen voor alle blazers; naar trompetten, trombones, een tuba en saxofoons; slagwerkers en harpisten.
Daarnaast zoekt het grootkoor (en kamerkoor) mensen voor alle stemmen.

 

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van Collegium Musicum is heel vrijblijvend. Je enige verplichting is het bijwonen van de wekelijkse repetitie, zodat we aan het eind van het semester een goed concert kunnen neerzetten. Om lid te worden moet je eerst een korte, informele auditie doen. De contributie van CM bedraagt ongeveer € 70 per semester (wijzigingen voorbehouden).

Lid worden?

Ben je na het bekijken van onze site enthousiast geworden? Kom dan in januari naar een open repetitie en schrijf je in! Zit je in het orkest en weet je al dat je auditie wilt doen? Geef je dan op via deze link! Heb je verder nog vragen over hoe je lid kunt worden, of de muziek die we spelen? Stuur ons dan een mailtje op bestuur@collegiummusicum.nl, of stuur je berichtje rechtstreeks met het formulier hieronder.

mail bestuur@collegiummusicum.nl