Open repetities koor en orkest

Aan het begin van elk semester zijn de open repetities: je kan langskomen en meteen meespelen of -zingen! Zo ontdek je of Collegium Musicum iets voor jou is. Ook kan je meteen al je vragen stellen. Voor het komende semester (voorjaar 2017) vinden de open repetities plaats op 12, 19 december en 16 januari. Kom dan gerust langs om de sfeer te proeven. De repetities beginnen om 19.30 uur voor het orkest en om 20.00 uur voor het koor. De repetities duren tot 22.30, hierna borrelt CM in Scheltema. Ook voor de borrel ben je van harte uitgenodigd! Klik hier om te zien waar de repetities plaatsvinden.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van Collegium Musicum is heel vrijblijvend. Je enige verplichting is het bijwonen van de wekelijkse repetitie, zodat we aan het eind van het semester een goed concert kunnen neerzetten. Om lid te worden moet je eerst een korte, informele auditie doen. De contributie van CM bedraagt slechts € 69 per semester (wijzigingen voorbehouden).

Lid worden?

Ben je na het bekijken van onze site enthousiast geworden? Kom dan in december of januari naar een open repetitie en schrijf je in! Weet je al dat je auditie wilt doen? Geef je dan op via deze link! Heb je verder nog vragen over hoe je lid kunt worden, of de muziek die we spelen? Stuur ons dan een mailtje op bestuur@collegiummusicum.nl, of stuur je berichtje rechtstreeks met het formulier hieronder.

mail bestuur@collegiummusicum.nl