Open repetities

Aan het begin van elk semester zijn de repetities open repetities: je kan langskomen en meteen meespelen of -zingen! Zo ontdek je of Collegium Musicum iets voor jou is. Ook kan je meteen al je vragen stellen. Op maandag 12, maandag 19 en maandag 26 januari vinden tijdens dit semester de open repetities plaats. Kom dan gerust langs om de sfeer te proeven. De repetities beginnen om 19.30 uur voor het orkest en om 20.00 uur voor het koor. De repetities duren tot 22.30, hierna gaat een groep CM’ers meestal borrelen. Ook voor de borrel ben je van harte uitgenodigd! Klik hier om te zien waar de repetities plaatsvinden.

Kom ons orkest versterken!

Ben jij nou nét die ene altviolist waar wij echt niet zonder kunnen? Of speel jij als contrabassist de sterren van de hemel? Kom dan vooral naar onze open repetities! Klik hier om te zien welke instrumenten wij nog zoeken voor ons orkest.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van Collegium Musicum is heel vrijblijvend. Je enige verplichting is het bijwonen van de wekelijkse repetitie, zodat we aan het eind van het semester een goed concert kunnen neerzetten. Om lid te worden moet je eerst een korte, informele auditie doen. De contributie van CM bedraagt slechts € 75 per semester (wijzigingen voorbehouden). Dit zijn ongeveer de kosten die wij maken voor de dirigenten en de bladmuziek.

Lid worden?

Ben je na het bekijken van onze site enthousiast geworden? Kom dan in januari naar een open repetitie en schrijf je in! Heb je verder nog vragen over hoe je lid kunt worden, of de muziek die we spelen? Stuur ons dan een mailtje op bestuur@collegiummusicum.nl, of stuur je berichtje rechtstreeks met het formulier hieronder.

mail bestuur@collegiummusicum.nl