The Association

L.S.K.O. Collegium Musicum

Collegium Musicum is the place to be in Leiden for students who enjoy making music! But making music is not the only thing we enjoy. We are an active student association with a lot of activities and involved members. Getting curious? Read on to find out more!

Orkest, grootkoor en kamerkoor

Binnen Collegium Musicum zijn er drie onderdelen: een symfonieorkest, een grootkoor van ongeveer 120 leden en een kamerkoor van zo’n 20 zangers. Op de betreffende pagina’s vind je alle informatie. Het orkest staat onder leiding van Quentin Clare en beide koren worden geleid door Gilles Michels.

CalmaMente

CalmaMente is de oud-ledenvereniging van Collegium Musicum. Voor iedereen die ooit lid is geweest is CalmaMente de plek om op de hoogte te blijven, in contact te blijven en natuurlijk concerten te blijven bezoeken. Meer informatie vind je hier.

Bestuur

Dit is natuurlijk niet mogelijk zonder een bestuur dat alles in goede banen leidt! Collegium Musicum heeft een bestuur van meestal zeven leden, dat jaarlijks in januari wisselt. Kijk hier om kennis te maken met het huidige bestuur. Benader ons gerust met al je vragen! Bovendien kan je op de oud-besturenpagina veel voorgaande besturen terugvinden. Ook verenigingscommissies zoals de buitenlandcommissie en de lustrumcommissie staan erbij.

Comité van Aanbeveling

Collegium Musicum is bijzonder trots op zijn Comité van Aanbeveling, dat veel grote namen kent, zowel binnen als buiten de muziekwereld. Je kan ze nu ook op onze website terugvinden.

Lid worden?

Houd je ook van muziek en studeer je in Leiden? Kom dan eens bij ons kijken! Elk halfjaar hebben we open repetities waar je mee kan zingen of spelen. Meer informatie over het lidmaatschap kan je hier vinden. Aarzel niet om contact op te nemen!

0