De oud-ledenvereniging van CM heet CalmaMente. Het hoofddoel van CalmaMente is het financieel steunen van de vereniging door middel van een jaarlijkse bijdrage van de leden. Daarnaast organiseert CalmaMente verschillende activiteiten voor oud-leden waardoor ze in contact blijven met de vereniging en met elkaar. Activiteiten voor oud-leden zijn er vooral rond het lustrum, maar er worden ook regelmatig borrels georganiseerd door het bestuur van CalmaMente.
Als CalmaMente-lid heeft u recht op vrijkaartjes en reductiekaartjes voor de concerten van CM en ontvangt u 3 á 4 keer per jaar de Tutti waarin u op de hoogte gehouden wordt van activiteiten van zowel CM als CalmaMente. Ook staan hier leuke verhalen in van andere oud-leden.
Voor het komende jaar staan de volgende activiteiten op de planning:
• Juniconcerten op 17 en 18 juni 2016
Tutti’s
• Borrels

De bijdrage van oud-leden is essentieel om de vereniging draaiende te houden. Deze wordt besteed aan bijvoorbeeld bladmuziek, buitenweekenden, zaalhuur voor concerten, instrumenten huur etc. Een klein deel van de bijdrage komt terug bij de leden via de activiteiten van CalmaMente, bijvoorbeeld door de vrijkaarten bij concerten en korting op activiteiten.
Om op de hoogte te blijven van CalmaMente kun je lid worden van onze Facebookpagina

Wilt u lid worden van Calmamente? Mail dan naar:

mail calmamente@collegiummusicum.nl