Lid worden

EL-CID programma

12 augustus 22 uur – Pubquiz met CM

13 augustus 21 uur – Concert CM (in Scheltema)

13 augustus 22 uur – Open repetitie CM (in Scheltema)

14 augustus 20 uur – Music night @ NSL

15 augustus 15 uur – Picknick met CM

Neem vooral ook een kijkje op onze ELCID-Facebookpagina!

Open repetities koor en orkest

Naast onze open repetitie (met concert!) op de dinsdagavond van de El-CID week, hebben we ook begin september een aantal gezellige avonden waar je zonder verplichtingen aan kunt sluiten. Op maandag 02, 09 en 16 september kun jij mee komen zingen of spelen! De repetities voor het orkest zijn van 19.30 – 22.30 uur en de grootkoorrepetities zijn van 20.00 – 22.30 uur in het Lipsius, Cleveringaplaats 1 te Leiden (ruimtes 2.34 en 2.33). Na de repetitie borrelt CM in een cafe, vaak in Scheltema. Voor deze borrel ben je natuurlijk ook van harte uitgenodigd! Klik hier om te zien waar de repetities plaatsvinden. Voor meer informatie zie het evenement op onze Facebookpagina.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van Collegium Musicum is heel vrijblijvend. Je enige verplichting is het bijwonen van de wekelijkse repetitie, zodat we aan het eind van het semester een goed concert kunnen neerzetten. Om lid te worden moet je eerst een korte, informele auditie doen. De contributie van CM bedraagt ongeveer € 70 per semester (wijzigingen voorbehouden).

Lid worden?

Ben je na het bekijken van onze site enthousiast geworden? Kom dan in januari naar een open repetitie en schrijf je in! Zit je in het orkest en weet je al dat je auditie wilt doen? Geef je dan op via het auditieformulier!

Heb je verder nog vragen over hoe je lid kunt worden, of de muziek die we spelen? Stuur ons dan een mailtje op bestuur@collegiummusicum.nl, of stuur je berichtje rechtstreeks met het formulier hieronder.

Verstuur een bericht

Auditieformulier

0