Lid worden

Open repetities koor en orkest

Aan het begin van elk semester houdt Collegium Musicum een reeks open repetities die iedereen mag bijwonen om een gevoel te krijgen voor hoe het is om te spelen in het orkest of om te zingen in het koor. Helaas zijn de open repetities voor dit semester alweer geweest maar niet getreurd, er zullen wederom open repetities plaats vinden in september! Dit jaar zullen de open repetities op maandagavond 4 september (koor en orkest), 11 september (koor en orkest) en 18 september (enkel koor) plaatsvinden. Zou je hieraan mee willen doen? Schrijf je dan in via het formulier of neem contact op via [email protected] voor als je geïnteresseerd bent in het orkest of via [email protected] voor als je geïnteresseerd bent in het koor.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van Collegium Musicum is heel vrijblijvend. Je enige verplichting is het bijwonen van de wekelijkse repetitie zodat we aan het eind van het semester een mooi concert kunnen neerzetten. Om lid te worden bij het orkest vragen we je om eerst een korte, informele auditie te doen. Er zijn overigens géén audities voor het koor! De contributie van CM bedraagt  €75 per semester (wijzigingen voorbehouden).

Lid worden?

Ben je na het bekijken van onze site enthousiast geworden? Kom dan in september of januari naar een open repetitie en schrijf je in!

Heb je verder nog vragen over hoe je lid kunt worden of over de muziek die we spelen en zingen? Stuur ons dan een mailtje op [email protected], of stuur je berichtje rechtstreeks met het formulier op onze contactpagina