Lid worden

Open repetities koor en orkest

De open repetities van september zijn helaas al voorbij! Maar niet getreurd, in januari zullen er opnieuw open repetities plaats vinden. 

Op 10, 17 en 24 januari zullen de open repetities weer plaatsvinden! Stuur een e-mail om je aan te melden voor de open repetities, zodat we je informatie kunnen verschaffen wanneer we meer weten. 

Voor komend semester zijn wij op zoek naar hobo, fagot, hoorn, trombone, strijkers en mensen uit alle stemgroepen. 

Voor meer informatie zie het evenement op onze Facebookpagina.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van Collegium Musicum is heel vrijblijvend. Je enige verplichting is het bijwonen van de wekelijkse repetitie, zodat we aan het eind van het semester een goed concert kunnen neerzetten. Om lid te worden moet je eerst een korte, informele auditie doen. De contributie van CM bedraagt ongeveer € 70 per semester (wijzigingen voorbehouden).

Lid worden?

Ben je na het bekijken van onze site enthousiast geworden? Kom dan in september of januari naar een open repetitie en schrijf je in! Duurt dat te lang voor je, mail dan naar [email protected] en vraag naar de mogelijkheden. 

Voor de open repetities voor het orkest zal er voor september en januari een auditieformulier beschikbaar komen.  

Heb je verder nog vragen over hoe je lid kunt worden of over de muziek die we spelen en zingen? Stuur ons dan een mailtje op [email protected], of stuur je berichtje rechtstreeks met het formulier op onze contactpagina

0