Lid worden

Open repetities koor en orkest

Elke eerste drie maandagen in september en januari zijn er open repetities. Deze repetities zijn geheel vrijblijvend en open voor elke student! De repetities vinden vanwege corona op andere plekken plaats dan normaal. Het kamerkoor repeteert van 18.15 – 19.45 in de Brede school Merenwijk (Valkenpad 1, Leiden). De orkestrepetitie is van 19.30 – 22.30 uur en vindt plaats in het Auris College (Obrechtstraat 4, Leiden). De koorrepetitie is van 20.00 – 22.30 uur en vindt plaats in Brede school Merenwijk. Helaas is het niet mogelijk om mee te gaan naar de borrel na de repetities vanwege de coronamaatregelen 

Voor meer informatie zie het evenement op onze Facebookpagina.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van Collegium Musicum is heel vrijblijvend. Je enige verplichting is het bijwonen van de wekelijkse repetitie, zodat we aan het eind van het semester een goed concert kunnen neerzetten. Om lid te worden moet je eerst een korte, informele auditie doen. De contributie van CM bedraagt ongeveer € 70 per semester (wijzigingen voorbehouden).

Lid worden?

Ben je na het bekijken van onze site enthousiast geworden? Kom dan in september of januari naar een open repetitie en schrijf je in! Duurt dat te lang voor je, mail dan naar bestuur@collegiummusicum.nl en vraag naar de mogelijkheden. 

Zit je in het orkest en weet je al dat je (in september of januari) auditie wilt doen? Geef je dan op via het auditieformulier!

Heb je verder nog vragen over hoe je lid kunt worden of over de muziek die we spelen en zingen? Stuur ons dan een mailtje op bestuur@collegiummusicum.nl, of stuur je berichtje rechtstreeks met het formulier hieronder.

Verstuur een bericht

Auditieformulier

0