Speel mee!

Voor het Programma des doods met o.a. Dodeneiland (Rachmaninov), Toward the Unknown Region (Vaughan-Williams), en Danse macabre (Saint-Saëns) is Collegium Musicum op zoek naar hoorns, trompet, tuba, en contrabassen. Bespeel jij een van deze instrumenten, en lijkt dit programma je leuk? Stuur dan vooral een mailtje!

Open repetities

Aan het begin van elk semester houdt Collegium Musicum een reeks open repetities die iedereen mag bijwonen om een gevoel te krijgen voor hoe het is om te spelen in het orkest of om te zingen in het koor. De eerstvolgende open repetities zullen in januari zijn. Houd voor de exacte data deze pagina in de gaten, of volg onze socials.

Bij vragen kan je ons altijd een mailtje sturen via [email protected] (orkest) of [email protected] (koor). Tot in januari!

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van Collegium Musicum is heel vrijblijvend. Je enige verplichting is het bijwonen van de wekelijkse repetitie zodat we aan het eind van het semester een mooi concert kunnen neerzetten. Om lid te worden bij het orkest vragen we je om eerst een korte, informele auditie te doen. Er zijn overigens géén audities voor het koor! De contributie van CM bedraagt  €75 per semester (wijzigingen voorbehouden).

Lid worden?

Ben je na het bekijken van onze site enthousiast geworden? Kom dan in september of januari naar een open repetitie en schrijf je in!

Heb je verder nog vragen over hoe je lid kunt worden of over de muziek die we spelen en zingen? Stuur ons dan een mailtje op [email protected], of stuur je berichtje rechtstreeks met het formulier op onze contactpagina