Speel mee!

Dit semester heeft Collegium Musicum twee projecten: de tournee naar Italië in april/mei met Requiem nr. 1 van Cherubini en Symfonie nr. 1 “Lentesymfonie” (Schumann), en de concerten in juni met o.a. Symfonie nr. 6 van Sibelius en delen uit Peer Gynt (Grieg). Hiervoor zijn we nog op zoek naar koperblazers, een harp en contrabassen.

Open repetities

Aan het begin van elk semester houdt Collegium Musicum een reeks open repetities die iedereen mag bijwonen om een gevoel te krijgen voor hoe het is om te spelen in het orkest of te zingen in het koor. De eerstvolgende open repetities zullen plaatsvinden in september 2024. Houd voor meer informatie deze pagina en onze social media in de gaten. Bij vragen kan je ons altijd een mailtje sturen via [email protected] (orkest) of [email protected] (koor). Tot in september!

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van Collegium Musicum is heel vrijblijvend. Je enige verplichting is het bijwonen van de wekelijkse repetitie zodat we aan het eind van het semester een mooi concert kunnen neerzetten. Om lid te worden bij het orkest vragen we je om eerst een korte, informele auditie te doen. Er zijn overigens géén audities voor het koor, alleen een korte stemcheck om te bepalen bij welke stemgroep je hoort. De contributie van CM bedraagt  €75 per semester (wijzigingen voorbehouden).

Lid worden?

Ben je na het bekijken van onze site enthousiast geworden? Kom dan in september of januari naar een open repetitie en schrijf je in! Weet je al zeker dat je bij het orkest wil komen spelen? Vul dan het auditieformulier in.

Heb je verder nog vragen over hoe je lid kunt worden of over de muziek die we spelen en zingen? Stuur ons dan een mailtje op [email protected], of stuur je berichtje rechtstreeks met het formulier op onze contactpagina