Steun ons-oud

Zowel musici als studenten gaan een moeilijke tijd door, op financieel vlak én op politiek vlak. Onder het motto ‘alle beetjes helpen’ zijn er ook voor u manieren om ons te steunen. Collegium Musicum kan het goed gebruiken ‒ en natuurlijk krijgt u er iets voor terug!

CalmaMente

CalmaMente is de oud-ledenvereniging van Collegium Musicum. Ben je in het recente of verre verleden lid geweest en wil je op de hoogte blijven? Of wil je gewoon een steentje bijdragen? CalmaMente organiseert regelmatig activiteiten en leden krijgen vrijkaarten voor onze concerten. Bovendien geeft CalmaMente de Tutti uit, de nieuwsbrief voor oud-leden. Kijk hier voor meer informatie en lidmaatschap.

Donateurschap

Donateurschap is het alternatief van CalmaMente voor wie Collegium Musicum een warm hart toedraagt, maar geen lid is geweest. Voor uw donatie, klein of groot, zijn we altijd dankbaar, maar u krijgt er ook iets voor terug! Een paar maal per jaar sturen we donateurs een nieuwsbrief zodat u op de hoogte blijft van CM. Net als CalmaMente-leden heeft u recht op vrijkaarten. De volledige regeling kunt u vinden op de donateurspagina.

Sponsorschap

Ook bedrijven kunnen iets betekenen voor Collegium Musicum. In ruil voor uw steun is er van alles mogelijk. Ook met sponsoring in natura maakt u ons erg blij. Samen ontwerpen we een plan dat zoveel mogelijk op uw wensen aansluit. 

Reclame

Via Collegium Musicum kunt u op allerlei manieren reclame maken. Denk aan deze website, maar ook aan het publiek dat we bereiken bij onze concerten. Zo is het mogelijk te adverteren in onze programmaboekjes. Andere vormen van reclame zijn uiteraard te bespreken. 

0